Loading...

Nieuws 2022

Vul snel de enquête ‘Woonwensen in Rooi’ in en bepaal mee!

Tot en met zondag 13 februari kan de enquête over de woonwensen van Rooi nog worden ingevuld. Dat kan op groen-grijsrooi.nl , via deze link direct naar de enquête of door een papieren exemplaar aan te vragen. Bij deze roepen we jong en oud op om dat te doen. Zo maak je jouw woonwensen in Rooi kenbaar en kun je mee bepalen wat er gaat gebeuren.

De formulieren stromen inmiddels binnen en langzaamaan wordt duidelijk waar de meeste behoefte aan is in Rooi. Hoe meer mensen de enquête invullen, hoe duidelijker de uitkomst zal zijn en hoe het plan van Groen-grijs Rooi past binnen de woonwensen van de Rooise bevolking. Vandaar dat we deze oproep plaatsen.

Locatie Heb jij ideeën over de locatie van jouw toekomstige woning? Is dat in of nabij het centrum of in een groene omgeving? Welke voorzieningen vind je belangrijk om in de buurt te hebben?

Je nieuwe thuis Hoe moet jouw toekomstige woning eruitzien? Wordt dat een rijtjeshuis, een appartement, een villa, een tweekapper of seniorenwoning? Vind je het belangrijk dat er voor elkaar gezorgd wordt, of dat kinderen voldoende ruimte hebben om te spelen? Wil je een moestuin? Moet jong en oud bij elkaar in de omgeving wonen? Wil je bepaalde voorzieningen met jouw buren delen of liever niet? Wat vind je van een centrale ruimte om samen koffie te drinken, kinderen te helpen bij hun huiswerk, of activiteiten te organiseren voor jong en oud: is dat belangrijk of niet?

Wij willen graag jouw mening horen Wat vind jij belangrijk, dat willen we graag weten. Elke mening telt! Help Groen-grijs Rooi en vul de enquête in (via: www.groen-grijsrooi.nl, social media, of bij Thuis in Rooi). Het kan ook op een papieren exemplaar. Deze liggen bij deMooiRooikrant en Thuis in Rooi, of kun je opvragen via: secretariaat@groen-grijsrooi.nl / tel: 06 5191 9533.