Loading...

Onze werkgroepen

Saamhorigheid

De werkgroep saamhorigheid geeft invulling aan de sociale cohesie binnen de woongemeenschap. Denk jij hier graag over mee? Het is mooi als ouders en senioren elkaar aanvullen en elkaar behulpzaam zijn in een inspirerende omgeving.
Kinderen kunnen er een fantastische jeugd beleven!

Ook voor de invulling en bezetting van ons buurthuis moet alles op poten worden gezet: een mooie uitdaging.

Saamhorigheid groene cirkel
Zorg

Zorg

Heb jij ideeën over of ervaring met informele en/of professionele zorg? Wellicht is deze werkgroep dan iets voor jou. Denk mee en vorm samen een mooie zorggroep.

Ecologie

Is ecologie jouw passie? Kies dan voor deze werkgroep! In de werkgroep ecologie denk je mee over de invulling van ons buitenterrein.

Denk mee over bijvoorbeeld een voedselbosje en een moestuin om in te werken. Het kan ook gaan over een natuurspeeltuin en over bankjes om rustig op te zitten.

Ecologie groene cirkel
Duurzaamheid

Duurzaamheid

Vind je het belangrijk dat we circulair bouwen en klimaat-adaptieve maatregelen nemen? Dan is deze werkgroep je vast op het lijf geschreven.

Ben jij een specialist, of deins je niet terug om je handen uit de mouwen te steken, dan kijken we naar je uit.

PR, financiën en overige zaken

In de werkgroep PR, financiën en overige zaken zijn voorlopig diverse disciplines ondergebracht. Ook crowdfunding hoort daar bij. Wellicht worden de onderdelen later over meerdere groepen verdeeld.

Kun jij goed organiseren, heb je interesse in financiën, of weet je hoe je naar buiten moet treden? Dan liggen hier voldoende uitdagingen voor jou om een mooie bijdrage te leveren!

PR, financiën en overige zaken groene cirkel